Heerhugowaard - Alkmaar - Langedijk

Popkoor Popcorn: een ambitieus, spetterend en vrolijk popkoor.

op-info-blad

Bij het maken en eten van popcorn denk je aan: gezelligheid, beweging, actie, zout of zoet, een gezonde lekkernij.

Allemaal woorden die je ook kunt plakken op popkoor Popcorn uit Heerhugowaard. Al sinds 1993 zijn zij volop in beweging en druk bezig met hun hobby: het zingen van een afwisselend repertoire aan popliedjes.

Op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 repeteert het koor in basisschool De Vaart in Heerhugowaard onder de bezielende leiding van dirigent Rens Boerke en met begeleiding van pianist, Stefan Broersen.

Ieder jaar verzorgt het koor ten minste zes keer, op verschillende locaties, een optreden. Regelmatig worden ze daarbij niet alleen begeleid door pianomuziek, maar ook door basgitaar en drum.

Wil je Popcorn zien optreden?

Zorg er dan voor dat je op zaterdag 10 december om 15.00 óf om 17.30 in de Bonifatiuskerk in De Rijp (Rechtestraat 164) bent of op 17 december om 14.30 in het Poldermuseum (Huigendijk 17 in Heerhugowaard) bent.

Op 14 december om 19.30 uur treden ze op voor de bewoners van woon-zorgcomplex Arboretum in Heerhugowaard.

Het koor bestaat op dit moment uit 40 leden: mannen, vrouwen, jong en wat ouder. Maar ze hebben nog plek voor jou! Heb je altijd al willen zingen in een ambitieus, maar gezellig popkoor dan ben je meer dan welkom om bij een repetitie te gaan kijken.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.popkoorpopcorn.nl of mailen naar info@popkoorpopcorn.nl

Geplaatst door Redactie

Deel dit bericht