Heerhugowaard - Alkmaar - Langedijk

Laatste Cool Comedy Café van het seizoen

Het Cool Comedy Café is inmiddels niet meer weg te denken uit het café van Cool kunst en cultuur. Eens per maand staan bekende en minder bekende stand-up comedians op het podium van Café Cool om te zorgen voor een onvergetelijke avond vol lachsalvo’s. Zaterdag 24 juni vanaf 22:00 uur is alweer de laatste Cool Comedy Café van dit seizoen.

Deze avond staat onder andere Ruud Smulders op het podium. Ruud is vooral bekend geworden als gezicht van het BNN-improvisatieprogramma ALPACAS en als columnist en huiscabaretier bij radio 538. Hij komt gegarandeerd met absurde, al dan niet waargebeurde verhalen en deelt zo nu en dan rake tikken uit met snoeiharde grappen. Maar Ruud is zeker niet de enige die zaterdag 24 juni het podium betreedt want de avond wordt zoals altijd gevuld met veel nieuwe stand-uppers. Zo schitteren ook aanstormende talenten Davey Turnhout, Dave Felida en Jean van Seventer op het podium. Hassan El Rahaui, snel rijzende ster binnen de Nederlandse comedy-scené, zal fungeren als MC.

 

Meer informatie en tickets

Kijk voor meer informatie op de website van Cool: Coolkunstencultuur.nl.
Tickets kunnen online gereserveerd worden, telefonisch via 072 576 09 55 of bij de servicebalie van Cool.

Vanaf september start het nieuwe seizoen van het Cool Comedy Café.
Houd de website van Cool in de gaten of volg de Facebookevenementen om als eerste op de hoogte te zijn van de programmering.

Bron + Foto : Cool Kunst en Cultuur

 

Geplaatst door Redactie

Deel dit bericht