Heerhugowaard - Alkmaar - Langedijk

Vijf events voor vijf lokale goede doelen tijdens het Lief Langedijk Festival

Stichting Lief Langedijk bestaat dit jaar 5 jaar en oprichtster Marieke Neesen-Barten doet daar persoonlijk nog een 0 bij (zij is op 3 september 50 jaar geworden). Ter ere daarvan wordt door Stichting Lief Langedijk een 3-daags festival georganiseerd in Theater De Binding op 29 en 30 september en 1 oktober a.s. Het belooft groots te worden en het festival staat volledig in het teken van goede doelen. Iets dat Stichting Lief Langedijk niet vreemd is. Deze stichting houdt zich immers al 5 jaren bezig met het financieel ondersteunen van maatschappelijke doelen zoals welzijn, onderwijs, cultuur, jeugdzorg en religie.

Vijf events voor vijf lokale goede doelen tijdens het Lief Langedijk Festival

Op vrijdagavond 29 september kan men terecht voor vier verschillende muziekoptredens, zaterdagmiddag 30 september wordt er een kindermusical opgevoerd in het verlengde van “De Kracht van Acht” en ’s avonds voeren vier lokale theatergezelschappen een verkort programma uit hun optredens op. Zondag 1 oktober starten we ’s middags met een inmiddels bekend evenement “Verhalen Halen” met de Langedijker schrijvers en is de bekende Nederlandse schrijfster Annejet van der Zijl uitgenodigd die het hemd van het lijf kan worden gevraagd en ’s avonds gaan we terug in de tijd met een hele oude 35-mm film van Walt Disney, die op ouderwetse projectoren zal worden afgespeeld en exclusief zal worden vertoond. Kortom, dit wil je niet missen! Prijzen voor tombola Bij elke voorstelling zijn wij voornemens een tombolatafel samen te stellen, waarvoor in de pauze lootjes kunnen worden gekocht. De totale opbrengst van de tombola gaat naar het goede doel.

De goede doelen die ondersteund gaan worden zijn: St. de Groene Parapluie, St. de kracht van 8, St. Er is geloof hoop en liefde – Voedselhulp Langedijk, St. Openbare bibliotheek Langedijk en St. Je Mag Er Zijn Noord-Holland.

Echter lootjes verkoop je alleen als er leuke prijzen ter beschikking worden gesteld. Wij zouden jullie dan ook willen vragen of jullie een prijs voor de tombola ter beschikking willen stellen. St. Lief Langedijk heeft een project van jullie organisatie ondersteund. We zouden het zeer waarderen, indien jullie een prijs ter beschikking willen stellen. Meedoen is simpel. Stuur even een e-mail aan info@lieflangedijk.nl waarna er contact met jullie wordt opgenomen.

Geplaatst door Redactie

Deel dit bericht