Heerhugowaard - Alkmaar - Langedijk

Proef de Kerk in Sint Pancras

De kerk proeven, kan dat? Dat is misschien uw eerste gedachte bij het woord Kerkproeverij. Bij proeverij denk je aan eten en drinken, maar aan de kerk? Toch is dat de gedachte achter de campagne die mensen uitnodigt om over de drempel van de kerk te stappen. De uitnodigende partij zijn kerkleden die in hun omgeving iemand zoeken om die zondag mee te nemen naar de kerk. Een buur, een kennis, een vriend die niet (meer) naar de kerk gaat, misschien u wel! En dat vanuit de gedachte om eens iemand mee te nemen naar een plek die voor haar of hem belangrijk is, in de hoop dat de ander er inspiratie opdoet. 

De Protestantse Gemeente te Sint Pancras start op zondag 24 september met het nieuwe kerkelijk seizoen. 

Deze Startdag heeft als thema “Kerkproeverij”.  

De dag start om 9.00 uur met een inspirerende wandeling vanaf K.C. De Regenboog. Men krijgt een broodje en drinken mee. Voor de kinderen is er een apart programma. 

Bij terugkomst van de wandeling is er koffie/thee/limonade, waarna om 10.30 uur de kerkdienst begint. Yvonne Leek, zangeres van de Noord-Hollandse coverband KiNK., verleent haar medewerking.  

Ook na de dienst staat er drinken met iets lekkers klaar.  

Met een borrelmomentje sluit men de Startzondag af.    

Dus wees niet verbaasd als u een uitnodiging krijgt om mee te gaan op zondag 24 september. En mocht dat niet het geval zijn, voel u uitgenodigd door dit bericht! 

Fijn als u toehapt, misschien smaakt het naar meer! 

Datum: 24 september 2017 

Tijd: 9.00 uur, aanvang kerkdienst: 10:30 uur. 

Plaats: K.C. De Regenboog, Bovenweg 91 te Sint Pancras 

Geplaatst door Redactie

Deel dit bericht