Heerhugowaard - Alkmaar - Langedijk

Vernieuwd Lab 8+ weer van start in de bieb

Lijkt het je leuk om kennis te maken met nieuwe media en technieken zoals programmeren, 3D tekenen, foto’s bewerken of games maken? Dit kan allemaal bij Lab 8+. In de bibliotheken van Alkmaar Centrum, Alkmaar De Mare en Heerhugowaard Centrum is iedere twee weken een inloopmiddag speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar. Kom naar het Lab 8+ in de bibliotheek en ontdek wat je daar allemaal kunt doen en leren.

Het lab 8+ is vernieuwd, uitgebreid en nu nog uitdagender.
Lab 8+ is een twee wekelijkse inloop van een uur voor kinderen vanaf 8 jaar waar elke keer weer iets anders te doen en te leren is. Zo kun je bijvoorbeeld  een VR-bril uitproberen, iets ontwerpen in Tinkercad, foto’s bewerken in Gimp, een stripverhaal maken met Comic Life, een game maken met behulp van Bloxels en nog veel meer.  Laat je verrassen en kom naar het vernieuwde lab 8+ waar iemand van de bibliotheek klaar zit om je te helpen! Het is een inloop, dus je hoeft je hier niet voor op te geven.

Lab 8+ is in september weer van start gegaan in de volgende vestigingen: Alkmaar Centrum, Heerhugowaard, Overdie en Alkmaar de Mare.

Voor een compleet overzicht van data en tijden kun je kijken op  www.bibliotheekkennemerwaard.nl

Bron + Foto : bibliotheekkennemerwaard.nl

Geplaatst door Redactie

Deel dit bericht