Heerhugowaard - Alkmaar - Langedijk

Verhalen verhalen in de Allemanskerk, te beluisteren op Compleet FM

Ook dit seizoen zijn ze er weer: de Allemansverhalen!! De eerste vertelling is op zondagmiddag 22 oktober. De Allemanskerk is open vanaf 16.00 uur. Het verhaal start om 16.30 uur

Juf Marjan en de toekomststoel
Marjan staat voor de klas, maar heeft de ziel van een kunstenaar. Tussen rijtjes en toetsen zoekt zij naar schoonheid en waarheid. Ze is onbedaarlijk nieuwsgierig en samen met haar leerlingen ontdekt ze steeds opnieuw vragen, waarop de antwoorden ver te zoeken zijn. Ondertussen worstelt ze met ‘wat moet’ en ‘wat zou kunnen’.
En dan, op een dag, komt die stoel opnieuw haar leven binnen. Een stoel met een verhaal. Onweerstaanbaar ontvouwt zich een nieuw verhaal. Een verhaal over verwondering, verbeeldingskracht en toekomst. Verweven met pianomuziek van Anton Webern (1883-1945) en een dodecafonische liedimprovisatie.
Verhaal en lied: Wim van Bokhorst. Piano: Ellen Verburgt.

Zondagmiddag zal dit rechtstreeks te beluisteren zijn op Compleet FM

eigen foto

Geplaatst door Redactie

Deel dit bericht