Geen categorie 

‘Connected II’

In het weekend van 14 en 15 juli wordt het expositieseizoen in Het Weefhuis voor de zomer afgesloten door Joanne Zegers (Zaandijk, NL) en Federico Mazza (Rome, IT).

Beiden zijn beeldend kunstenaar en slechts met elkaar verbonden door het internet kwamen zij tot een gezamenlijke expositie.

Het werk van de in Zaandijk wonende kunstenaar Joanne Zegers is zeer verbonden met de plek waar zij haar atelier heeft. Maar de wereld is groter.

Zij vroeg zich af hoe zij in contact kon komen met andere kunstenaars. Instagram bleek een goede plek om gelijkgestemden van over de hele wereld te ontmoeten.

Vorig jaar heeft zij de Amerikaanse fotograaf Kendra Komppa uitgenodigd om te komen exposeren in Het Weefhuis en dat was een bijzondere, geslaagde ervaring.

Dit jaar heeft zij de uit Rome afkomstige schilder en grafisch ontwerper Federico Mazza bereid gevonden om samen te exposeren.
Ook nu hebben de kunstenaars elkaar via internet ontmoet en kennen elkaar niet persoonlijk: het is een connectie die puur met beelden tot stand is gekomen vanuit de interesse in elkaars werk.

De expositie zal plaatsvinden in Het Weefhuis in het weekend van 14 en 15 juli van 12 tot 17 uur. Locatie: Lagedijk 39, 1544 BB in Zaandijk.

De kunstenaars zullen aanwezig zijn. Informatie over de expositie is terug te lezen op de website van Het Weefhuis: www.hetweefhuis.nl.

Gerelateerde berichten