Geen categorie 

Uitstekende competitie start Reiger Boys Heren

De voetballers van Reiger Boys zijn de competitie uitstekend gestart. De ploeg van trainer / coach Huisman staat na 3 wedstrijden bovenaan met 7 punten.

Reiger Boys deelt de koppositie met HBOK (de degradant uit de 2de Klasse) en ZCFC. HBOK uit Amsterdam heeft een doelsaldo van +9 en zowel ZCFC uit Wijdewormer als Reiger Boys hebben een doelsaldo van +8. Maar ZCFC heeft vaker gescoord dan de Waardse voetballers. Alleen Reiger Boys is de enige ploeg in de 3de Klasse A, die nog geen tegentreffer heeft hoeven incasseren.

Na de openingswedstrijd met 0 – 0 gelijk gespeeld te hebben het Amsterdamse DVC Buiksloot en de 0 – 4 uitoverwinning op EVC uit Edam (dat eveneens degradeerde uit de 2de Klasse).

Moest Reiger Boys het afgelopen zaterdag op ‘eigen’ veld spelen tegen wéér een Amsterdamse ploeg, JOS / Watergraafsmeer zaterdag 1 was de tegenstander. Het werd 4 – 0 voor Reiger Boys, dat bij rust al met 1 – 0 voorstond.
Bert Inecia opende halverwege de 1e helft de score, hij stiftte de bal tussen de handen over de uitkomende Maarten Daniëls (de keeper van JOS / Watergraafsmeer). En daarbij bleef het in de 1e helft.

In de 2e helft scoorden Mick Leijdeckers, nog een keer Bert Inecia en Diederik Luiken.

En Reiger Boys scoorde nog 2x, maar zag dat die doelpunten om dubieuze redenen werden afgekeurd.

Gerelateerde berichten