Geen categorie 

Grasshopers – Hugo Boys verdiend gelijkspel

Het was een lekkere nazomermiddag in Hoogwoud waar Hugo Boys op karakter er een gelijkspel uit wist te halen.

Vanaf het begin van de wedstrijd was het duidelijk dat Grashoppers de drie punten thuis wilde houden. 

In de 13e minuut kreeg Hugo Boys aan de rechterkant van het veld een vrije trap. Jeffrey de Cock van Delwijnen gooit de bal in de zestien van Grasshoppers. Jesper hoogland komt nog net aanglijden en raakt de bal zo dat hij over de keeper in het doel valt 0-1.
In de 22e min. komt er over rechts een aanvaller van Grasshoppers door met de bal die hij langs de Hugo Boys verdediger schiet en in de zestien handig blijft haken met zijn been waardoor de scheidsrechter er een penalty voor geeft 1-1.

Het was een fysieke wedstrijd waardoor er wat blessures ontstonden en Bas Haisma eraf moest door dat zijn enkel dubbelklapte. Jari Veldman kwam erin op het middenveld waardoor er wat geschoven werd achterin.

Tweede helft probeerde Grasshoppers nog meer druk te zetten. Hugo Boys had het hier moeilijk mee waardoor ze nog maar weinig van eigen helft af kwamen.

De wedstrijd begon wat grimmiger en harder te worden dit leidde tot wat gele kaarten en meerdere overtredingen. Hugo Boys hield goed stand en kon het verdiende gelijkspel vast houden.

Volgende week speelt Hugo Boys thuis tegen VVW.

Gerelateerde berichten