Hoogovensbus op maandagmarkt

In de Week van de Industriecultuur, van 20 t/m 28 oktober, zal een speciale Hoogovenbus op verschillende plekken in Noord Holland staan.

Maandag 22 oktober zal hij naar Heerhugowaard komen, en van 10.00 tot 12.00 uur op de maandagmarkt staan bij het Raadhuisplein.

De bus komt verhalen ophalen over werken bij De Hoogovens. De inrichting van de bus, met veel tastbare herinneringen, zal het geheugen van de bezoekers zeker opfrissen.
Toegang tot de bus ‘betaalt u met een mooi verhaal of een mooie herinnering’.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om de bus te komen bezoeken als hij in de buurt is.

Een ieder kan zich laten inspireren door de inrichting van de bus, het uitwisselen van verhalen en het vertellen van de eigen herinneringen.

Naast oud-medewerkers en hun partners en verdere familie is iedere geïnteresseerde welkom om de bus te komen bekijken. De koffie staat klaar.
Diverse lokale radio- en TV-stations zullen opnames maken in de bus en ook de lokale pers zal verhalen vastleggen, zodat deze niet verloren gaan.

Op de website van Stichting KIST – www.stichtingkist.nl – vindt u meer informatie over het project. Bijvoorbeeld over de speciale VIP-Tour op 28 oktober.