Zorg en Welzijn 

Mogelijkheden IOS 12 voor blinden en slechtziende

Koninklijke Visio en de Oogvereniging houden vrijdag 26 oktober een themabijeenkomst over de mogelijkheden van iOS 12 voor slechtziende en blinde iPhone en iPad-gebruikers in Heerhugowaard.

Met de komst van het nieuwe besturingssysteem van Apple zijn weer nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan de iPhone en iPad. Iedereen is welkom.

Smartphones en tablets hebben voor een revolutie gezorgd in de digitale wereld. En dat geldt zeker ook voor de wereld van slechtziende en blinde mensen.
De laatste Apple-software maakt de revolutie weer een stukje laagdrempeliger. Hoe? – Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen en de Oogvereniging laten het u graag zien.

Een grote verbetering in iOS 12 is dat u spraakhulpprogramma Siri zelf slimmer kunt maken door vragen in te programmeren. Daarmee kunnen veel handelingen worden uitgevoerd met een simpel stemcommando.

De update maakt uw toestel ook wat sneller en ook de batterij gaat iets langer mee. Handig als u een iPhone of iPad heeft die al enkele jaren oud is.
Heeft u vragen en/of belangstelling? Kom vrijblijvend langs en laat u informeren. Zoals gezegd is iedereen welkom.

U hoeft geen lid van de Oogvereniging te zijn of cliënt van Visio. De bijeenkomst vind plaats van 11.30 tot 12.30 bij Koninklijke Visio in Heerhugowaard, Gildestraat 3.

Neem voor meer informatie over deze bijeenkomst contact op met Visio Revalidatie & Advies in Heerhugowaard via heerhugowaard@visio.org of 088 585 90 00 o.v.v. ICT-bijeenkomst. Of bekijk het agendabericht op de site van Visio.

Gerelateerde berichten