Cultuur 

‘Foute Mannen’

Mannen zijn raadsels. Voor vrouwen, voor zichzelf en niet in de laatste plaats voor elkaar, zoals te lezen in het voorwoord van het ‘Handboek voor de moderne man’.

De Heerhugowaardse theatergroep Goed/Gek heeft dit handboek als uitgangspunt genomen voor hun nieuwe voorstelling ‘Foute Mannen’.

Wie zijn die foute mannen; hoe gaan ze met elkaar om; laten zij wel hun gevoelens spreken en dan nog maar te zwijgen over de vrouwen.
Dat de voorstelling naar hogere sferen getild gaat worden dat staat vast, maar hoe het zal eindigen, dat is voor de spelers Co Lanting, Cees Nieuwkoop, Igor van der Aart en René Somberg ook nog een raadsel.

Het wordt in elk geval weer een uurtje ouderwets lachen, waarbij zij in de huid kruipen van een heel aantal zekere en minder zekere personen.

U kunt dit en veel meer gaan aanschouwen en beluisteren in deze voorlopig laatste voorstelling van Goed/Gek “Foute Mannen” in de theaterzaal van JC Kompleks (ook voor oude knarren) Beukenweg 1a te Heerhugowaard.

Op zaterdag 27 oktober begint de voorstelling om 20.15 uur, zondag 28 oktober om 15.00 uur.

De kaarten kosten 5 euro per stuk. Wilt u verzekerd zijn van een plek, reserveer dan op tijd op 072-5747539 of somby@online.nlLike us on Facebook.

Gerelateerde berichten