Algemeen 

Winnaar mooie noten 2018 te gast in The Basement

Op vrijdag 2 november zal te gast zijn de Amsterdamse formatie Meis in het programma The Basement.

Meis is het muzikale project van Aysha de Groot, Dennis Out en Viktor van Woudenberg en maken Nederlandstalige muziek die omschreven wordt als intiem, poëtisch, dromerig en met subtiele laagjes waar hun helden Spinvis en Roosbeef goed terug zijn te horen.

Met hun korte bestaan hebben ze al veel bereikt want op dit moment zijn ze druk met het de Popronde en stonden ze afgelopen zomer in de finale van de muziek competitie Mooie Noten waar ze daar na naar huis gingen met de hoofdprijs.

Met hun komst in de studio van Compleet FM spelen ze een aantal nummers live en kom je veel van ze te weten als ze worden geïnterviewd.

De uitzending is van 20.00 uur en te beluisteren op radio Compleet FM en Heerhugowaard a Life.

Meer informatie over Meis vind je op www.meismuziek.n

Gerelateerde berichten