Creative Wintermarkt Obdam

Op zondag 4 november 2018 vindt, in de Brink te Obdam, de Creatieve Wintermarkt Obdam plaats. Dit jaar alweer voor de vijfde keer.

Op deze sfeervolle en gezellige wintermarkt exposeren en verkopen hobbyisten uit de omgeving hun eigen gemaakte creaties.

Ook dit jaar is er weer een groot aanbod van vele verschillende hobby’s.

Tijdens de wintermarkt is onder andere het volgende te bewonderen: klein brocante, haken, wolvilt, 3D-kaarten en fotokaarten, kantklossen, geëtst glas, breiwerk en borduurwerk, glas-in-lood, sieraden, speksteen, kerststalletjes en nog veel meer. En natuurlijk staan de gezellige houtdraaiers er ook dit jaar weer.

Naast de creatieve kraampjes is er een gratis creatieve kinderactiviteit voor kinderen t/m 12 jaar. Dit jaar wordt het een leuke winter knutsel! De Brink verzorgd een gezellige terras, en de markt wordt aangekleed in een winterse sfeer. 
De Creatieve Wintermarkt Obdam vind plaats op zondag 4 november 2018 in dorpshuis de Brink te Obdam (Dorpsstraat 155, 1713HE in Obdam).

U bent van harte welkom tussen 11.00 uur en 16.30 uur. De entree is gratis en iedere bezoeker krijgt een lootje bij binnenkomst waarmee u wellicht een prijsje kunt winnen.

Wilt u meer weten? Kijk dan op www.creatievewintermarktobdam.nl.