Hugo Boys thuis onderuit tegen VVS

Het was lekker zonnig herfstweer voor een goede pot voetbal.

Hugo Boys begon te rustig en liet VVS vaak de bal. Waardoor er ook al snel een licht overwicht was voor VVS. Dit resulteerde al snel in kansen voor VVS.

En in de 10e minuut kwam VVS door over links en de bal leek Hugo Boys te kunnen verwerken maar in het centrum verloor Hugo Boys de bal. Waarna VVS snel de vrije man op links vond en de 0-1 maakte.
Daarna krijgen beide teams kansen, maar het is de aanvoerder van VVS, om in de 20ste minuut langs de uitkomende Nick Beers de 0-2 binnen te schieten.

In de 35e minuut staat Hugo Boys niet goed en valt een voorzet vanaf links over de verdediging heen en schiet VVS binnen. Dit blijkt gelukkig buitenspel te zijn en zo gaat Hugo Boys de rust in.

Nog voordat de meeste mensen de kantine uit waren lag de bal al in het doel 0-3.

Kwartier later een voorzet van Bob de Wit op Bo Groen.

Hij legt de bal terug op Bart Snoek die in de zestien onderuit wordt gehaald. Jeffrey de Cocq van Delwijnen schiet de penalty goed binnen 1-3.

In de 89e minuut krijgt Hugo Boys een corner die genomen wordt door Guillaume Kabel. Hij legt de bal mooi in de zestien waar Bart v.d.Burg de bal hard diagonaal in het doel kopt 2-3.

Verder komt Hugo Boys niet meer. Als ze dezelfde strijd hadden geleverd in de hele wedstrijd als in het laatste kwartier. Dan had Hugo Boys hier nog 1 of meer punten aan over kunnen houden.