Camerata RCO in Cool

Muziekkring Heerhugowaard presenteert op zondagochtend 18 november 2018 een concert van Camerata RCO en pianist Nicolas van Poucke. Het concert begint om 11.00 uur in de grote zaal van theater Cool.

Camerata RCO is een ensemble bestaande uit leden van het Koninklijk Concertgebouw Orkest; in dit concert is dat een strijkkwintet, een fluitist en een klarinettist.
Samen met pianist Nicolas van Poucke brengen zij in kamermuziekbezetting drie Piano Concerti van Mozart: Piano Concerto no. 11 KV 413, Piano Concerto no. 12 KV 414 en Piano Concerto no. 23 KV 488..

De eerste twee met arrangementen van Mozart zelf. Het laatste, zeer geliefde concert, is speciaal voor Camerata RCO bewerkt door de Nederlandse pianist Thomas Beijer.
Hierin het onnoemelijk mooie Adagio waarvan de pianist zegt: “Vloeibare verliefdheid gestold in tonen, met tranen van verdriet en van blijdschap.” Op onze site vindt u meer informatie: www.muziekkring.nl.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal op 28 oktober òf te reserveren via www.muziekkring.nl, òf 072-5722299. Er kan worden gepind.