Zaalvoetballers FC Marlene blijven ongeslagen

De zaalvoetballers van FC Marlene winnen hun 5de thuiswedstrijd. En blijven daardoor thuis nog zonder puntverlies. Tevens doet de ploeg van trainer / coach Jagdewsing uitstekende zaken voor de bovenste 4 plaatsen. Dit omdat FC Marlene zelf overtuigend won met 6 – 1 van Tigers Roermond. Bij rust leidde FC Marlene zeer comfortabel met 3 – 0.

En het puntverlies van een aantal concurrent(en) om deze plaatsen, die aan het einde van het seizoen recht geven om voor het kampioenschap van Nederland te mogen spelen.

Tegen Tigers Roermond zat de ploeg van Jagdewsing eigenlijk al snel op rozen. Binnen 7 minuten was het 3 – 0 voor de FC. Dit door doelpunten van Mo Attaibi (die door bondscoach Tjaden weer werd opgeroepen voor de oefenstage voor de 2 oefenwedstrijden in en tegen Tsjechië van begin december), Stefan Dol en Jordy Cretier. En raakte Iliass Bouzit nog de paal.

In de 2de helft nam Nabil Akaazoun 2 treffers voor zijn rekening en bereidde de laatste (6 – 1) van debutant Thimo Schouwvink, die koud in het veld stond prima voor.

Door de overwinning en de nederlaag van Hovocubo en het gelijke spel van Futsal Apeldoorn is de Waardse Zaalvoetbalformatie terug te vinden in de Ere – Divisie op plaats 3 achter Futsal Apeldoorn en het tot nu toe ongenaakbare FC Eindhoven.

FC Eindhoven heeft 10 wedstrijden gespeeld en 25 punten. En Futsal Apeldoorn en FC Marlene hebben respectievelijk 22 en 21 punten, maar dan uit 9 gespeelde wedstrijden.

Morgenavond (zaterdagavond) speelt alleen nog Feyenoord Futsal thuis tegen White Stones uit Egmond aan Zee.