Wisselend succes herenteams Reiger Boys

Het gaat de voetballers van Reiger Boys 2 voor de wind, in de competitie staat het na 8 wedstrijden met 21 punten bovenaan in de reserve 2de Klasse A. 7 wedstrijden werden gewonnen soms met grote cijfers. En slechts 1 nederlaag, van de nummer 2 (HCSC 2 uit Den Helder).

Door dit resultaat, werd de 1e periode – titel afgelopen zaterdag in de wacht gesleept. De mannen van trainer / coach Tom Boukes wonnen de allesbeslissende wedstrijd (van die 1e periode) verdiend.

Op het kunstgrasveld van het eigen sportpark (De Wending) werd in een spannende en dus boeiende wedstrijd, afgerekend met s.v. Marken 2.

Het werd na een ruststand van 2 – 2, 4 – 2 voor de mannen van trainer / coach Boukes.
En mag hierdoor voor het 3de achtereenvolgende seizoen zich opmaken voor het welbekende toetje van het seizoen, de na – competitie. 
Waar Reiger Boys 2 won, verloor Reiger Boys 1. Purmersteijn was voor de 2de maal in 3 weken tijd sterker dan de ploeg van trainer / coach Raymond Huisman.
Afgelopen zaterdag werd Reiger Boys met een 4 – 3 nederlaag terug gestuurd naar Heerhugowaard. Bij rust leidde Purmersteijn al met 2 – 0.

Volgens de trainer, speelde zijn mannen in de 1e helft slecht en maakten cruciale fouten. Waaruit Purmersteijn 1 of meerdere doelpunten wist te maken. In de 2e helft ging het beter en wist het ook 3 x te scoren. Sam Beunder en 2x Bert Inecia vonden namens Reiger Boys het net.