Hugo Boys weer met lege handen

    
De dappere poging om de negatieve reeks van drie nederlagen op rij te doorbreken is Hugo Boys helaas niet gelukt. De punten bleven in Warmenhuizen na de 2-0 nederlaag tegen VIOS-W.

Niet dat Hugo Boys zoveel minder was dan haar tegenstander, maar de ploeg uit Warmenhuizen was simpelweg doeltreffender.

Op een moeilijk bespeelbaar veld was VIOS-W qua veldspel iets sterker. Er waren voor beide teams veel kansen in de eerste helft, maar de punten vielen pas na de rust.
De tweede helft begonnen de Oranjehemden sterk. In een vloeiende aanval bezorgde Jeffrey de Cocq van Delwijnen de bal bij Bob de Wit. Zijn vlammend schot op doel werd ter nauwer nood overgetikt door de VIOS-doelman.

Halverwege de 2e helft nam VIOS-W het initiatief weer over. Een strak aangesneden vrije trap werd bekwaam ingetikt door Nick Schipper hetgeen de 1-0 betekende.

Dit was het teken voor trainer Jorgen Heurter om zijn tactiek aan te passen. Er moest meer druk naar voren komen.
Bas Haaisma kwam in de plaats voor Jos Rendering en middenvelder Jeffrey de Cocq van Delwijnen werd gewisseld voor de altijd fysiek sterke- en altijd opportunistisch- spelende Martijn Hand.

Dit resulteerde in twee grote kansen voor de Wit en Bo Groen. Maar keeper Laan en verschillende verdedigers van VIOS-W verhinderden de gelijkmaker.

In de laatste minuut snelde Nick Schipper zijn tegenstander voorbij om vanaf links voor te zetten. Zijn (mislukte-) voorzet belandde over keeper Beers in het Hugo Boys-doel en bezorgde de 2-0 overwinning voor VIOS-W.