Kom in actie voor je gezondheid

Na het succes van vorig jaar daagt GGD Hollands Noorden in maart opnieuw alle inwoners uit regio Noord-Holland Noord uit een gezonde gewoonte aan te leren en mee te doen met de actie 30dagengezonder.

30dagengezonder is een actie van vier GGD’en werkzaam in Noord Holland en Flevoland. Iedereen, jong en oud, kan mee doen. Vorig jaar deden er bijna 2000 mensen mee, waarvan 85% zijn/haar uitdaging volhield en er positieve ervaringen aan over heeft gehouden. Dit jaar gaan ze voor de 3000 deelnemers.
Iedereen weet zelf precies wat hij of zij kan doen of laten om zich gezonder te voelen. Denk aan 30 dagen op tijd naar bed, niet snoepen, vegetarisch eten, elke dag 10.000 stappen zetten of elke dag je smartphone een uurtje uit.

Iedereen die woont of werkt in regio Noord-Holland en Flevoland kan zich tot en met 1 maart aanmelden via www.30dagengezonder.nl.

Door je aan te melden ontvang je de hele maand maart inspirerende tips en adviezen van onze coaches en het 30dagengezonder team, en helpen de ervaringen van andere deelnemers om het vol te houden.
Volg de actie ook op www.facebook.com/30dagengezonder en maak kans op mooie en gezonde prijzen. Deelname is gratis.

Meedoen kan individueel of in een groep. Samen een uitdaging aangaan werkt stimulerend en zo houd je elkaar scherp.

Een schoolklas kiest bijvoorbeeld om elkaar elke dag een complimentje te geven, een gezin spreekt af de hele maand samen te ontbijten en collega’s gaan bijvoorbeeld samen wandelen.