Soloprogramma ‘Leef je Droom’ in premiere

Wat als je niet kan slapen? Je wakker ligt door de gedachten over alles wat er afgelopen dagen gebeurd is. Je wakker ligt door je vragen over de wereld. Je wakker ligt door je dromen voor de toekomst.

Kevin Doesburg beleeft deze situatie in zijn nieuwe soloprogramma ‘Leef je Droom’, welke 23 februari en 24 februari in première.

Voor zijn tweede solovoorstelling heeft Kevin Doesburg gezocht naar een herkenbaar thema. ´Ik denk, dat het verhaal van iemand die midden in de nacht wakker ligt, herkenbaar is voor veel mensen,´ aldus Kevin.

Zijn serieuze kant gecombineerd met subtiele humor en herkenbare situaties brengt zijn nieuwe soloprogramma ´Leef je Droom´. Volgens Kevin uiteindelijk met maar een doel …

‘Ik wil mensen laten zien, dat ze moeten geloven in de dromen, die ze hebben en dat ze voor die dromen moeten gaan.

Kortom, een voorstelling over dromen, waarbij herkenbare situaties en subtiele humor worden afgewisseld met de serieuze kant van het leven.

Het soloprogramma ´Leef je Droom´ gaat zaterdag 23 februari en zondag 24 februari 2019 in première in Wijkcentrum de Eenhoorn, Verdronkenoord 44 te Alkmaar.

Beide dagen gaan de deuren open om 19.00u en vangt de voorstelling om 19.30u aan.

Kaarten kosten €10,00 per stuk en zijn te bestellen via het bestelformulier op www.entertainmentproductiesdoesburg.nl.