Geen categorie 

Inschrijving Cycle Tour Amsterdam geopend

Op zondag 9 juni zal onze hoofdstad en haar omgeving het decor vormen van de 9e editie van Cycle Tour Amsterdam.

Tijdens deze voorjaarstoertocht genieten deelnemers van verschillende routes over 50, 80, 110 en 145 km. Inschrijven is vanaf nu mogelijk op www.cycletouramsterdam.nl.

De Cycle Tour Amsterdam begon in 2010 als side event van de Giro d’Italia, die dat jaar vanuit Amsterdam van start ging. Dit jaar staat alweer de negende editie op het programma van het populaire Amsterdamse wielerevent.

Organisator Le Champion heeft routes over 50, 80, 110 en 145 km uitgezet langs pittoreske dorpjes, molens en natuurgebieden die je Groot-Amsterdam laten ontdekken.

De start en finish naast de Johan Cruijff ArenA, maakt de Cycle Tour Amsterdam extra speciaal.

Het officiële goede doel van de Cycle Tour Amsterdam is Stichting Spieren voor Spieren.
De opbrengsten die de Cycle Tour Amsterdam ophaalt met deelnemers en sponsoren worden besteed aan; wetenschappelijk onderzoek en aan diagnostiek, behandeling en zorg in o.a. het Spieren voor Spieren Kindercentrum van het UMC Utrecht.

Deelnemers die zich willen inzetten voor de stichting Spieren voor Spieren kunnen bij inschrijving een vrijwillige bijdrage doen of een actiepagina aanmaken.

Inschrijven is mogelijk via www.cycletouramsterdam.nl. Wielerliefhebbers die zich inschrijven vóór 28 mei 2019 genieten van een voordelig ‘Early Bird’ tarief.

Gerelateerde berichten