Hulp bij belastingaangifte

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw belastingaangifte via de computer? Een expert die met u meekijkt? Of heeft u een vraag?

Dan kunt u in maart en april terecht in de bibliotheek in Heerhugowaard, Parelhof  1a. Samen met MET Welzijn Heerhugowaard biedt de bibliotheek ondersteuning bij de digitale aangifte voor 2018.

Voor mensen die zelf aangifte willen doen, biedt Bibliotheek Kennemerwaard, locatie Heerhugowaard, gratis beveiligd computer- en internetgebruik.
Hulp bij aangifte en computerfaciliteiten is gratis en voor iedereen, ook als u geen lid van de bibliotheek bent.

U doet zelf uw aangifte. Als u vragen heeft, of niet zeker weet of u het goed doet is er ondersteuning aanwezig die u hiermee helpt.

Dit alles gebeurt op een computer van de bibliotheek in de ontvangstruimte op de eerste verdieping. In een groep van maximaal 5 mensen wordt u geholpen bij uw aangifte inkomstenbelasting.
Ondersteuning van MET Welzijn Heerhugowaard is aanwezig op maandag 4, 11, 18 en 25 maart en 1 april van 15.30 tot 17.00 uur. En op donderdag 7 maart en 4 en 18 april van 10.00 tot 11.30 uur.

De ondersteuning vindt plaats in de bibliotheek in Heerhugowaard, Parelhof 1a.

U kunt uzelf aanmelden voor één van deze data bij MET op telefoonnummer 088-8876971 of via info@methhw.nl. U heeft een werkend DigiD nodig.