Voorlichtingsavond bevalling en kraambed

De afdeling verloskunde van Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar, houdt op dinsdag 12 maart een voorlichtingsavond over bevalling en kraambed.

De bijeenkomst is van 19:30 tot 21:00 uur in de Pieter van Foreestzaal (huisnummer 015), ingang Metiusgracht. Deze bijeenkomst vindt elke maand plaats.

De bijeenkomst is bestemd voor vrouwen die op de datum van de bijeenkomst 28 weken of langer zwanger zijn en hun naasten.
Tijdens de voorlichtingsavond komen de poliklinische, klinische en thuisbevalling aan de orde. Na afloop is er ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen. De toegang is gratis.

Om deze bijeenkomst bij te wonen is aanmelden noodzakelijk. Belangstellenden kunnen hiervoor een mail sturen naar infoavond-bevallen@nwz.nl.

Vermeld in de mail: naam, telefoonnummer, aantal personen waarmee u komt en de naam en datum van de bijeenkomst.

Meer informatie vindt u op www.nwz.nl/agenda.
Om u als aanstaande ouder goed op de bevalling voor te bereiden kunt u de fotoverhalen bekijken over ‘bevallen’ en ‘keizersnede’.

De fotoverhalen vertellen stap voor stap het hele zorgproces rondom een bevalling en een keizersnede binnen Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar.

U vindt de fotoverhalen op onze website www.nwz.nl/verloskunde.