Musical CATS in Alkmaar

Op zaterdagavond 6 en zondagmiddag 7 april speelt Oberon’s musicalgroep 14-21 jaar de Stap 3: Inhoudmusical CATS in theater de Vest te Alkmaar.

Het tijdloze verhaal van CATS raakt zowel jong als oud: het speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar in het kattenasiel. De ‘Jelliclekatten’ vieren hun grote bal.

Eén van hen zal door Old Deuteronomy worden uitverkoren om opnieuw te worden geboren en een nieuw kattenleven te gaan beginnen.

Grizabella, de glamourkat die jarenlang de wijde wereld heeft verkend, keert juist op deze avond naar huis terug. Ze wil dolgraag weer contact met haar familie, maar tot haar verdriet willen ze niets meer van haar weten.

Het kattenfeest wordt wreed verstoord wanneer Old Deuteronomy wordt ontvoerd door de schurkachtige Macavity.

De katten bundelen hun krachten en bevrijden hun leider. Waarna de wijze oude kater uitgerekend Grizabella verkiest om herboren te worden.
Meer informatie en kaartverkoop via de website oberontheater.nl of via telefoonnummer 06-50618032.

Te gast bij de voorstelling is de Stichting Zwerfdier.

De musical CATS brengt alle karakters van katten heel mooi tot leven – deze stichting Zwerfdier zorgt ervoor dat katten in de wijde omgeving van Alkmaar een plaats hebben waar ze naartoe kunnen als het leven moeilijk wordt.