Themamiddag kanker

’t Praethuys, Evean en Noordwest Ziekenhuisgroep houden op dinsdag 26 maart een themamiddag met als onderwerp palliatieve sedatie en euthanasie, voor mensen met kanker en hun naasten.

Als u weet dat u niet meer beter wordt, is dit vaak een moeilijk proces om te aanvaarden. Regie over eigen leven en sterven kan dan belangrijk zijn.

Er wordt stil gestaan bij sterven. Hoe gaat u dood? Wat is de rol van palliatieve sedatie en hoe zit het met euthanasie?
Sprekers de heer H. Visser, hematoloog en lid van palliatief team Noordwest en mevrouw M. Schor oncologie-wijkverpleegkundige Evean vertellen u meer over dit onderwerp.

De themamiddag wordt gehouden van 14:00 – 16:00 uur in ’t Praethuys Alkmaar, Westerweg 50, 1815 DG Alkmaar. Toegang is gratis.

Om deze themamiddag bij te wonen is aanmelding noodzakelijk.
Belangstellenden kunnen voor informatie en aanmelding contact opnemen met ’t Praethuys via info@praethuys.nl of 072 – 511 3644.

Deze bijeenkomst is de 9e van een serie van 11 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunnen afzonderlijk worden bezocht.

Bij iedere bijeenkomst is een deskundige van Noordwest of Evean aanwezig.

Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze websites, www.nwz.nl en www.praethuys.nl.