Algemeen 

Glasvezelvoorbereiders KPN langs de deuren

Vanaf 8 april gaan glasvezelvoorbereiders van KPN NetwerkNL bij de woningen in Zuidwijk en Huygenhoek langs om voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk te treffen.

Tijdens dit bezoek bekijken zij wat de meest geschikte plek is voor het glasvezelaansluitpunt in de woning.

De glasvezelvoorbereiders beschikken over een legitimatiepas waaruit blijkt dat zij namens KPN NetwerkNL aan de deur komen.
Alle woningen binnen het aansluitgebied van Zuidwijk en Huygenhoek worden gratis aangesloten op het glasvezelnetwerk van KPN NetwerkNL. Via de postcodecheck op www.kpnnetwerknl.nl zien inwoners of hun woning ook wordt aangesloten.

Op woensdag 17 april organiseert KPN NetwerkNL van 16.00 tot 21.00 uur een Glasvezeldag bij OBS De Hasselbraam, Anna Polaktuin 26 in Heerhugowaard.
Tijdens deze dag komen inwoners alles te weten over glasvezel in hun wijk. Daarnaast kunnen inwoners voor alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel.

Vanaf 12 april kunnen inwoners elke vrijdag tussen 14.00 en 20.00 uur terecht in het glasvezelinformatiepunt bij de Albert Heijn op Anna Clasina op Het Landtplantsoen 11.

Gerelateerde berichten