Buik, baby en bengels beurs

Voor zwangere vrouwen, vaders in spé en ouders met jonge kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar organiseert Blosse samen met KraamZus en Bibliotheek Kennemerwaard de Buik, baby & bengels beurs op zondag 14 april.

Een evenement waar de organisatoren aanstaande en jonge ouders alles vertellen over de eerste levensfase van het jonge kind. Maar er zijn ook kraampjes om lekker te shoppen: kinderkleding, kraamcadeautjes, sieraden, boeken etc. En natuurlijk is er een kinderplein met activiteiten voor kinderen.
Blosse is voorloper op het gebied van de ontwikkeling van kindcentra waarin kinderen van 0 tot 12 jaar alle ruimte krijgen om zich optimaal te ontwikkelen. Op de Buik, baby & bengels beurs vertellen de professionals alles over hoe Blosse de kinderopvang en basisonderwijs nu precies vormgeeft.

KraamZus wil jonge gezinnen een fijne start geven met één kraamverzorgende in de kraamtijd. Dat zorgt voor rust en vertrouwen in een periode die toch al hectisch genoeg is. Bij de stand van KraamZus is alle informatie voor handen over de kraamtijd en de begeleiding door KraamZus daarin.

De medewerkers van de bibliotheek vertellen alles over BoekStart. Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, zo blijkt uit onderzoek.

De Buik, baby & bengels beurs vindt plaats op zondag 14 april van 10.00 tot 14.00 uur in Eventcenter Heer Hugo, Gildestraat 2 in Heerhugowaard (v/h Jules).

Toegang is gratis, en voor meer informatie kunt u terecht op www.blosse.nl/babybeurs.