Verlies Reiger Boys Heren, gelijkspel vrouwen

Voetballers Reiger Boys verliezen en voetbalsters Reiger Boys spelen verdienstelijk gelijk.

De voetbalsters van Reiger Boys, die in degradatienood verkeren. Wisten afgelopen zaterdag 1 punt te winnen van de koploper FC Rijnvogels uit Katwijk (Zuid – Holland).

Het werd 1 – 1 na een 0 – 1 achterstand bij rust.

Het doelpunt van Reiger Boys werd gemaakt door Britt van der Gulik. Aan het doelpunt van Reiger Boys ging een grote verdedigingsfout in de Katwijkse defensie aan vooraf. 

De bal werd te kort op de keepster teruggespeeld, Britt van der Gulik kon de bal onderscheppen en in de korte hoek schieten.

Er zat zelfs meer dan 1 punt in tegen koploper FC Rijnvogels, maar de mogelijkheden werden niet verzilverd door de Vrouwen van Reiger Boys.

Voor de voetballers van Reiger Boys worden de laatste wedstrijden, om des keizers baard gespeeld. Er staat niets meer op het spel. Reiger Boys verloor in Wijdewormer van de ploeg, die op de een na laatste plaats staat in de 3de Klasse A.

Het werd 4 – 3 voor ZCFC, bij was de stand nog in evenwicht met 1 – 1. Met nog 14 minuten op de klok, leidde Reiger Boys met 1 – 3. Maar gaven de zekere overwinning weg. Doelpunten kwam op naam van Daniel Vos en 2x Martijn Grooff.