Lentepret bij Broekerveiling

Tijdens de meivakantie waait bij Museum BroekerVeiling een frisse voorjaarswind. In de periode 20 april tot en met 5 mei zijn er elke dag voorjaarsactiviteiten te beleven voor jong en oud.

Het gehele museum staat in het teken van de lente. Natuurlijk kan je tijdens de Pasen met de hele familie komen genieten van een heerlijke Paasbrunch. Laat het musseum van tevoren weten dat je komt, dan houden ze een plekje voor je vrij!

Kom tijdens de Vrolijke Voorjaarsdagen lekker rondbanjeren over het museumterrein en ontdek de jonge diertjes die rondlopen.
Tijdens de hele periode ligt er bij de balie een speciale voorjaarsspeurtocht voor je klaar. Los jij hem op? Dan kan je een zoete verrassing ophalen!

Tijdens de Vrolijke Voorjaarsdagen kan je onder andere komen bakken, verven, knutselen, kaarsenmaken of lekker actief het water op met een sup. Er zijn zowel binnen als buiten leuke dingen te doen, dus ook met minder mooi voorjaarsweer kan je bij het museum terecht voor een gezellig dagje uit.

Natuurlijk kun je tijdens deze periode ook langsgaan om te varen en te veilen. De schipper neemt je mee naar het Rijk der Duizend Eilanden.

Bij de veiling kun je bieden op smakelijke lentegroenten. Je krijgt een heerlijk lente-recept mee om je te inspireren.

Met de speurtocht, de activiteiten, de beestjes en natuurlijk het varen en veilen is een ochtend of middag zo gevuld. Zorg dus dat je op tijd komt, zodat je niets hoeft te missen.

Voor meer informatie over welke activiteiten op welke dagen plaatsvinden in het museum kan je een kijkje nemen op www.broekerveiling.nl.