Digi-wijs met visuele beperking

De digitalisering in het dagelijkse leven wordt steeds vanzelfsprekender en daar hebben mensen met een visuele beperking echt profijt van.

Visio en de Oogvereniging hebben daarom de handen ineengeslagen met themabijeenkomsten die belangstellenden informeren over hulpmiddelen in de breedste zin van het woord.

De eerstvolgende themabijeenkomst, georganiseerd door Oogvereniging Noord-Holland, is op vrijdag 26 april bij Visio Heerhugowaard, Gildestraat 3 in heerhugowaard. Het onderwerp: “Digi-wijs ook in de toekomst”.
Marcel van Baar, coördinator Digi platform, gaat tijdens deze bijeenkomst in gesprek over de digitale toekomst.

Dus heeft u interesse om in kleine werkgroepen maandelijks kennis te verkrijgen of te delen over spraakprogramma’s streaming, voice over en spraakbesturing en daarmee vaardiger te worden op hulpmiddelen?

Kom dan vrijblijvend langs. Een lidmaatschap van de Oogvereniging of cliënt zijn bij Visio is niet nodig.
Aansluitend op deze bijeenkomst is er de mogelijkheid om na te praten in het Oogcafé dat om 13.15 uur de deuren opent. Om 13.30 uur komt IVN Noord-Kennemerland op bezoek. Entree daarvoor bedraagt €1,00

De bijeenkomst is vrijdag 26 april van  11:30 tot 13:30 uur, bij Visio Heerhugowaard, Gildestraat 3 in Heerhugowaard.

Neem voor meer informatie over deze bijeenkomst contact op met Marcel van Baar via marcelvanbaar@quicknet.nl of 06  533 642 18.