Aandacht voor lichaam en geest op MAKS’ Biomarkt

MAKS’ Biomarkt is een kleinschalige, maandelijkse (streek)markt met biologische en duurzame producten van lokale ondernemers.

Op zondag 28 april van 10:00 tot 16:00 vindt de tweede markt van dit seizoen plaats, bij uitstek een mooie gelegenheid om aandacht voor lichaam, geest en duurzaamheid te combineren met de vaste boodschappen.
Op de markt zullen de bekende vaste gezichten te vinden zijn. Het vaste aanbod  bestaat uit groente en fruit van ProeVkantoor, kaas van Rico’s Biokazen, olijfolie en balsamico-azijn van Cantos Import, brood van Bakkerij Raat, en alles voor gezonde energie van Life Energy.

De wisselkramen op MAKS’ Biomarkt worden deze maand bemand door Biomonkie, gespecialiseerd in biologisch-dynamische (natuur)voeding, en De Bijenkans, aanbieder van vaste bijen- en vlinderplanten voor de tuin.

Voorafgaand aan de markt geeft Mireille Struik van Bamboeyoga een yogales van ca. 1 uur in De Molshoop. Een mooie manier om je dag inspirerend te beginnen met aandacht voor lichaam en geest.

MAKS’ Biomarkt vindt van maart t/m november plaats op de laatste zondag van de maand, van 10:00 tot 16:00 op het terrein van MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker.

Tijdens de markt zijn het bezoekerscentrum, de kijkboerderij en het natuurpark geopend. Toegang is gratis. Honden zijn niet toegestaan. Voor meer informatie: 0229 266344 of info@mak-blokweer.nl.