Hugo Boys komt tekort

Hugo Boys moest op deze Moederdag naar het mooie sportcomplex “de Dres” om te proberen de broodnodige punten te vergaren om nacompetitie te ontwijken.

Voordat ze goed en wel bezig waren stond de 1-0 voor SEW al op het scorebord. Door onnodig balverlies op het middenveld bracht SEW de bal voor vanaf de linkerkant zodat Travis Reuser de scoren kon openen. Dat was een streep door de rekening voor de mannen van HB trainer Jorgen Heurter.
In de 23ste minuut leek de gelijkmaker te vallen. Na een mooie aanval met een prachtige voorzet van rechtsback Chiel Borst scoorde Bo Groen bekwaam maar scheidsrechter Mahabali keurde de goal af na vlaggen van de grensrechter van SEW. Deze beslissing werd door alles en iedereen van de bezoekers in twijfel getrokken maar de 1-0 bleef staan!

In de 33ste minuut maakte de thuisclub zelfs de 2-0. Na knullig balverlies in de HB defensie passeerde Jeffrey Keizer HB keeper Beers tegen de verhoudingen in. Hugo Boys was van slag en wist het even niet meer. SEW voetbalde makkelijker en had gewoon meer ervaring met de droge stroeve kunstgrasmat.
Na de thee kwam Hugo Boys er ook moeilijk door bij de SEW verdedigers. Bart Snoek kreeg nog een kans maar ook daar stond de SEW doelman precies op de goede plek en hield de nul.

Het mooiste doelpunt was de 3-0. Aanvoerder Jeffrey Keizer  bereikte met een schitterend lobje Mitch Rekveld randje buitenspel, en die rondde feilloos af.

Ondanks de wissels die HB trainer Heurter toepaste kwamen de bezoekers voetbalvermogen tekort om het de ploeg uit Nibbixwoud echt moeilijk te maken.