Avond4daagse wordt schoon feestje

Dit jaar doet de avond4daagse mee aan de landelijke actie van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en Supporter van Schoon.

Paul Sanders, directeur KWBN: “De Avond4daagse is elke dag een feestje. Als de deelnemer(tje)s onderweg hun afval verzamelen en zo de route schoon houden, is het ook na afloop nog voor iedereen een feest.”

De Stichting Avond4daagse Heerhugowaard wil de actie graag steunen en deelt daarom vuilniszakjes uit aan de deelnemers, die na afloop in een vuilnisbak kunnen worden gedeponeerd. Samen houden we Heerhugowaard mooi!
Ook dit jaar is de verkeerssituatie aangepast rondom de Waardergolf in verband met de Avond4daagse. Deze wordt gehouden van 3 t/m 6 juni. Het advies is: kom vooral lopend of op de fiets!

Parkeren met de fiets kan bij de daarvoor bestemde plaatsen bij de Waardegolf én daarnaast bij locatie Han Fortman van het Trinitas College.

Parkeren met de auto kan bij de Waardergolf, maar ook bij Kringloop Heerhugowaard (Beukenlaan 23).
De parkeerstrook voor het Kompleks / de Waardergolf is een Kiss & Ride strook, en er mag niet in de berm geparkeerd worden van de Beukenlaan.

Voor de Avond4daagse lekker opwarmen? Heerhugowaard Sport en Bewegen maakt dit mogelijk!

Op maandag 3 juni en donderdag 6 juni, van 16.00 – 18.00 uur zijn er een stormbaan en een voetbalbaan aanwezig.

Deze staan op het grasveld achter de parkeerplaats van de waardergolf.