Zorg en Welzijn 

Zinderende zomer-activiteiten voor senioren

Senioren die deze zomer thuisblijven, vermaken zich opperbest bij de verschillende locaties van De Pieter Raat Stichting.

Ze bieden leuke activiteiten voor alle Waardse senioren. Zo brengt het muziekgezelschap MAMS op 20 juni bij de locatie Hugo- Waard aan het Gerard Douplantsoen 72 om 19.00 uur swingende liedjes van vroeger en nu.

Kaartjes à €2,50 per stuk zijn verkrijgbaar aan de deur.
Op diezelfde locatie word 27 juni gestart met ‘Hugo-Scoop’. In het restaurant wordt een bioscoopbelevenis aangeboden en wordt om 19.00 uur gratis ‘Tulipani’ vertoond. Dat is een prachtig, Hollands familiedrama, dat zich afspeelt in het mooie Italië.

Wie ook van zich doet spreken, is goochelaar, entertainer en komediant Steven Kazàn. Gouden Dagen Heerhugowaard maakt op zondag 7 juli om 14.30 uur zijn optreden voor een klein bedrag in De Raatstede mogelijk.
Toegangskaartjes à €5,- per stuk zijn tegen contante betaling verkrijgbaar bij De Raatstede op donderdag 27 juni van 11.00 tot 12.30 uur. Er is een beperkt aantal kaarten, dus maximaal 2 kaartjes per persoon. En op is echt op!

Meer info en nog veel meer activiteiten staan op www.dprs.nl/activiteiten en op de geprinte maandprogramma’s, verkrijgbaar bij De Raatstede, Hugo-Waard en het Arboretum.

Gerelateerde berichten