Muziekkring Heerhugowaard presenteert nieuwjaarsconcert in theater Cool

Het Kamermuziekensemble De Bezetting, een unieke bezetting die een breed en gevarieerd repertoire mogelijk maakt.

Er wordt gemusiceerd op het hoogst mogelijke niveau met een rijke variatie in klank. Zij openen dit concert met het klassiek-romantische Septet in ES van Franz Lachner waarin de invloed van Frans Schubert en met name Ludwig van Beethoven goed te horen is.

Na de pauze spelen ze een selectie van Hongaarse dansen van Johannes Brahms. Hij componeerde deze dansen precies honderdvijftig jaar geleden en nog altijd zijn ze zeer geliefd. Tijdens dit concert worden er passende lichtbeelden getoond.

Kaarten zijn te bestellen op onze site www.muziekkring.nl  via onze ticketshop,

telefonisch 072 5722299 of op de dag van het concert aan de kassa.
Er kan gepind worden.